0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA 7 – GOUDA 9
voetballer

ROHDA 7 – GOUDA 9

Door Beheerder | 4 oktober 2014 | Nieuws

Ook deze zaterdag weer een schitterende (warme) dag om lekker te voetballen op het kunstgras van veld 3.

We waren vandaag met een minimale bezetting, maar uiteindelijk toch met 14 ‘fitte’ spelers ten strijde!

Opstelling: Vinnie, Neut, Arjan Griff, Thomas(gehuurd) en Rino in de verdediging. Bette, Maik, Linge en Evert vormde het middenveld en Niels en Shield in de spits.

Op de bank hadden we Chris(gehuurd), Moo en Kees. Rogier mocht wat administratieve rompslomp voor zijn rekening nemen langs de lijn.

Ook was ons supportershonk beter gevuld dan ooit te voren! Het kon eigenlijk niet fout gaan vandaag!

Na een aftastend begin van beide teams was het Rohda dat het initiatief nam, zonder echt gevaarlijk te worden. Uit een afgeslagen corner was Niels nog het dichtstbij een met goal door de bal in de rebound net naast de kruising te schieten en een schot van 20 meter uit het niets keihard op de paal.

De gemiddelde leeftijd van Gouda zat ook rond de 21 jaar, dus deze gokte het vooral op counters en lange ballen, maar nog zonder succes.

Een foute bal vanuit achteruit leidde tot de 1-0. De centrale verdediger speelde de bal recht in de voeten van Evert en zette na een korte dribbel Bette voor de keeper en hij faalde niet. Goed voor het zelfvertrouwen van het team en Bette zelf, want in een redelijke gelijke situatie kreeg hij de bal niet tussen de palen. 1-0, terechte voorsprong. Rohda ging verder en Gouda was even niet bij de les en de kansen voor ons stapelde zich in korte tijd op. Een minuut later was er een driehoekje met Evert, Linge en Maik, welke Evert wegstuurde aan de linkerkant en al rommelend met de bal voor de keeper kwam en wat eigenlijk al gelijk 2-0 had moeten zijn, maar hij produceerde een slap rolletje…

Zonde, maar Rohda ging verder en zocht weer de aanval. Een mislukte breedtepass kwam in de voeten van Niels en zag de doorgelopen Evert en gaf een perfecte pass in de loop van Evert en vanaf randje 16 schoot hij de bal hard (denk ik) onder de lat. 2-0, niets aan de hand!

En Rohda ging verder: Hoe de situatie ontstond is mij ontschoten, maar opeens liep de voorzitter rechtsbuiten met de bal aan de voet richting de goal en het was 3 van Rohda tegen 2 van Gouda.De geheel vrijstaande Kees, klaar om de trekker over te halen en de wedstrijd te beslissen, smeekte om de bal, maar de voorzitter had last van zijn oogkleppen en schoot de bal hard in het zijnet.

Gouda was in het hele stuk niet voorgekomen, maar zij hadden de hoop nog niet opgegeven. Rohda had moeite met het (uit)verdedigen van corners en dit leidde tot de onnodige 2-1. Bij de corner ging iedereen onder de bal door, Vinnie kwam uit, maar raakte hem niet. Dat deed die ene speler van Gouda wel en het was 2-1.

Zeker 30 minuten hebben we prima spel vertoond, maar de 2-1 was ongelooflijk maar waar het begin van het einde. In het resterende uur heeft zich een drama afgespeeld, wat heeft geleid tot een 2-3 verliespartij.

Hopelijk volgende week weer met veel eigen spelers om deze kater weg te spoelen en niet al vroeg in het seizoen op een achterstand komen van de koploper.

Volgende week tegen en bij Spirit 9 om 14:30.

COME ON ROHDA!!

 

Evert-jan den Boon

 

voetballer


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie