0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 buigt achterstand om in winst
IMG 2812 1024x683

Rohda’76 buigt achterstand om in winst

Door Beheerder | 26 oktober 2014 | Nieuws

Na ruim een half uur spelen keek Rohda’76 uit bij Dilettant tegen een 3-1 achterstand aan. Gelukkig voor de Bodegravers prijkte er na 90 minuten een benauwde 3-4 zege op het scorebord in een knotsgekke wedstrijd. Daarin deelde de scheidsrechter maar liefst acht gele en vijf rode kaarten uit. Alle dertien kartonnetjes adresseerde de man in het zwart aan de spelers en staf van de ploeg uit Krimpen aan de Lek. Dat wordt dus overuren draaien voor de tuchtcommissie van de KNVB om de strafmaat te bepalen.

IMG 2812 1024x683

Terug naar de wedstrijd. Door de absentie van de spitsen Chris Nap en Arnoud Troost moest coach Boris van Es improviseren. Zijn ingrepen pakten goed uit, want de vervangers Tom Kleuver en Rick Kattenberg hadden een belangrijk aandeel in de driepunter. Kleuver nam niet alleen de 1-1 voor zijn rekening, maar vijf minuten voor tijd bekroonde hij de moeizame inhaalrace met de winnende treffer, 3-4. Op dat moment stonden er nog maar acht Dilettant-spelers binnen de lijnen. Kattenberg zette net voor rust zijn handtekening onder de belangrijke aansluitingstreffer, 3-2. Na een uur spelen had Esli Westmaas de 3-3 tegen de touwen gewerkt. ,,We hebben het goed gedaan en mijn spelers hebben zich gedisciplineerd gedragen,’’ complimenteerde Van Es na afloop zijn elftal.


Komende zaterdag 1 november treedt Rohda’76 op als gastheer. Dan komt Noordeloos naar sportpark De Broekvelden. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. Op de foto: Tom Kleuver maakte vlak voor tijd de winnende treffer. Foto Kees van der Wilk.

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie