0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 in de wachtkamer
Rohda 1 Esli Westmaas 4 okt 14 1024x702

Rohda’76 in de wachtkamer

Door Beheerder | 5 oktober 2014 | Nieuws

In en tegen Streefkerk gaf Rohda’76 twee keer een voorsprong (0-2 en 2-3) weg om uiteindelijk met 4-3 te verliezen. Een domper voor de jonge ploeg van Boris van Es die nu genoegen moet nemen met een vijfde plaats. De achterstand op de koplopers Streefkerk en IFC bedraagt vier punten.

Rohda 1 Esli Westmaas 4 okt 14 1024x702

Al na vijf minuten leek er geen vuiltje meer aan de lucht voor Rohda’76. De Bodegravers kwamen namelijk met een snelle 0-2 voorsprong flitsend uit de startblokken. Eerst Esli Westwaas en direct daarna Chris Nap hielpen Rohda’76 aan een comfortabele tussenstand. Maar de hardwerkende thuisclub knokte zich met twee doelpunten terug in de wedstrijd, 2-2. Ook op de 2-3 – van opnieuw Westmaas – had de thuisclub een passend antwoord, 3-3.

Rohda 1 Herman Berends 4 okt 14 1024x684

Het fysiek sterke Streefkerk trok uiteindelijk aan het langste eind. Met nog twee minuten op de klok moest doelman Jeroen Kok voor de vierde keer de gang naar het net maken, 4-3. Door de tweede nederlaag van het seizoen raakt de koppositie voor Rohda’76 voorlopig uit het zicht en moeten de Bodegravers genoegen nemen met een plaatsje in de wachtkamer. Komende zaterdag kan de ploeg zich revancheren. Dat moet dan ten koste gaan van het Nieuwerbrugse De Rijnstreek. De derby op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur. Daaraan voorafgaand neemt Rohda’76 de twee nieuwe kleedkamers en het opgeknapte terras officieel in gebruik. 
Foto 1. 
Esli Westmaas maakte twee doelpunten. Niet genoeg voor een overwinning. Foto Kees van der Wilk.
Foto 2. 
Herman Berends op de huid gezeten. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie