0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 neemt kleedkamers feestelijk in gebruik

Rohda’76 neemt kleedkamers feestelijk in gebruik

Door Beheerder | 4 oktober 2014 | Nieuws

Na een bouwtijd van ongeveer 9 maanden neemt Rohda’76 haar twee nieuwe kleedkamers en het vernieuwde terras officieel in gebruik. Dat gebeurt met een feestelijke omranding op zaterdag 11 oktober om 14.00 uur. Een half uur later mag het eerste elftal van Rohda’76 voor vuurwerk zorgen binnen de krijtlijnen van het hoofdveld. Daar treffen de blauwhemden het Nieuwerbrugse De Rijnstreek. Een heuse derby dus. Na afloop van dat streektreffen zorgt PARTi XL voor muziek in de kantine en heffen de leden het glas op de aanwinsten van het toch al zo fraaie sportpark aan de Broekveldselaan.


De bouw van twee nieuwe kleedkamers – de nummers 9 en 10 – startte op zaterdag 4 januari van dit jaar. Toen zakte de eerste paal in de grond. Naast de inzet van professionele hulp zorgden gedreven vrijwilligers voor het storten van de fundering en verrichtten zij ook vele andere klussen zoals metselen en verven. De investeringskosten bedroegen ongeveer 50.000 euro. Dat bedrag wist de vereniging met behulp van sponsoren en de opbrengst uit tal van ledenacties bij elkaar te sparen.
www.rohda76.nl

alt

De twee nieuwe kleedkamers.  Foto: Ad van den Herik


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie