0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 sterkste in derby
R1 Esli Westmaas 11 okt 14 1024x692

Rohda’76 sterkste in derby

Door Beheerder | 12 oktober 2014 | Nieuws

{youtube}I_qjbxwBSd0{/youtube}

Met ‘buur’ Rijnstreek kende Rohda’76 thuis geen moeite. De Bodegravers wonnen afgetekend met 7-1. Net na de 1-0 van Arnoud Troost deden de Nieuwerbruggers via Roy Zaal nog iets terug (1-1). Toen was de wedstrijd een klein half uur onderweg. Daarna waren de witbroeken heer en meester. Via Jaap Veldhuijzen, Esli Westmaas en een fraaie vrije trap van Reinier Bos zat Rohda’76 halverwege de wedstrijd al op rozen, 4-1. ,,Het was wel een behoorlijk niveauverschil, maar je moet het dan toch nog wel doen,’’ concludeerde Rohda-trainer Boris van Es. ,,Ik zie dat mijn jongens er plezier in hebben en dan is het voor mij ook genieten,’’ voegt Van Es nog toe.

R1 Esli Westmaas 11 okt 14 1024x692
Esli Westmaas was goed voor 2 doelpunten. Foto: Kees van der Wilk.

De oefenmeester zag zijn pupillen na de rust nog verder afstand nemen. Eerst was het invaller Rick Kattenberg die nummer 5 op het scorebord prikte. Een veeg met de buitenkant van de rechter schoen van Westmaas betekende 6-1. En net voor tijd mocht Kattenberg met een subtiele voetbeweging de eindstand op 7-1 bepalen. Door de zevenklapper klimt Rohda’76 naar de derde plaats van de ranglijst. De achterstand op het leidende duo IFC en Streefkerk blijft 4 punten. 

R1 Rick Kattenberg 11 okt 14 1024x683

Rick Kattenberg op weg naar 5-1. Foto: Kees van der Wilk

Komende zaterdag komt Rohda’76 niet in actie. De week erna – op zaterdag 25 oktober – gaat Rohda’76 op bezoek bij Dilettant, de nummer 9 van de ranglijst. R


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie