0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 zit ruimer in het jasje
Noah en Dirk

Rohda’76 zit ruimer in het jasje

Door Beheerder | 12 oktober 2014 | Bouwnieuws kleedkamers | Nieuws

Op 4 januari van dit jaar mocht Noah Smit, Rohda’s jongste lid, de eerste paal slaan voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. Dat deed de voetbalbenjamin toen samen met Dirk de Jong. Die staat al vanaf de oprichting in 1976 genoteerd in de ledenadministratie en is het oudste lid van Rohda’76. Het gelegenheidsduo mocht zaterdag op herhaling voor weer een officiële handeling: de opening van de 2 nieuwe kleedkamers. Dat gebeurde met een druk op de rode knop, waarna de feestconfetti de lucht in spoot.


In zijn toespraak bedankte voorzitter Arjan Griffioen alle vrijwilligers die hun steentje hadden bijgedragen aan de nieuwbouw van de kleedkamers en het opgeknapte terras langs veld 2. In het bijzonder noemde hij Ton Böhmer die de bouw namens de vereniging begeleidde en Maarten Ouwendijk. Deze laatste is bij Rohda’76 uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Onder andere vanwege zijn tomeloze inzet bij de bouw van de kleedkamers. ,,De komende jaren willen we de andere kleedkamers opknappen naar de norm van de twee nieuwe ruimtes,’’ onderstreepte Griffoen de verenigingsambities.  Rohda’76 beschikt nu over tien kleedkamers. De kosten van de nieuwbouw – ongeveer 50.000 euro – wist de vereniging met behulp van sponsoren en tal van acties bij elkaar te sparen. Namens de gemeente woonde wethouder Dirk-Jan Knol (CDA) de feestelijkheden bij. 

 

Noah en Dirk

 

Rohda’s jongste en oudste lid – Noah Smit en Dirk de Jong – verrichten de officiële openingshandeling. Foto Kees van der Wilk


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie