Home » Zaterdag 4 oktober : De cijfers en foto’s
F4 F5 4 okt 14

Zaterdag 4 oktober : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 5 oktober 2014 | Nieuws

Hier voor u de cijfers en foto’s van zaterdag 4 oktober. Er werden 31 wedstrijden gespeeld waarvan er 15 van werden gewonnen, 15 keer werd er verloren en er was 1 gelijkspel, Het doelsaldo was weer negatief met 90 gescoorde doelpunten en we kregen er 98 tegen.

Rohda’76 1 slaagde er niet in  om de punten mee naar huis te nemen, in een zeer enerverende eerste helft gaven ze twee keer een voorsprong weg. Binnen vijf minuten stonde het door doelpunten van Chris Nap en Esli Westmaas al met 2-0 voor. Streefkerk kwam op 2-2 het was Esli Westmaas die Rohda weer op voorsprong schoot. Net voor rust werd de gelijkmaker gemaakt. Na de rust trok Rohda zich steeds verder terug en uiteindelijk was het Streefkerk die twee minuten voor de tijd de winnende maakte.

Rohda’76 2 kreeg met 6-1 een pak slaag van ARC 5. Rohda’76 4 wist ook zijn 2e wedstrijd te winnen deze keer werd er met 3-2 gewonnen van SPV 2

VR 1 won met 6-1 van ARC VR2. Groot was het aandeel van het spitsen duo van VR2, Zakia Aouadi scoorde drie keer en Patricia Huisman maakte er twee. Esmee Bruggeling maakte het zestal compleet.

Verheugend was dat er vandaag weer twee nieuwe teams er bij zijn, namelijk Rohda’76 F4G en Rohda’76 F5. Wij heten de jongens en meisjes welkom en wensen ze veel voetbal plezier toe.