0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 – Woerden D2
voetbal plaatje speler rohda

Rohda’76 D1 – Woerden D2

Door Beheerder | 23 november 2014 | Nieuws

Zaterdagmorgen om 11 uur, prachtig voetbalweer, en we traden aan tegen Woerden D2, een oude bekende uit de beker. Zelfde opstelling als tegen Esto en eigenlijk gebeurde ook hetzelfde als vorige week. Woerden was voetballend veel beter, het lukte ons niet de spitsen fatsoenlijk te bereiken en duellen te winnen en dus had onze verdediging handen vol werk en kwam Jochem niet aan opbouwen toe. En dit resulteerde ook in een(terechte) 0-1 achterstand halverwege.

Na de rust de nodige omzettingen, Rim voor Chris en Rick schoof door naast Jochem waardoor Gert-Jan 1 op 1 ging spelen, dit alles om meer naar voren te gaan voetballen. Na 5 min moest dit plan weer worden veranderd door een blessure van Rimmon, dus Rick op rechts achterin en Jelle met Jochem samen in het midden. En het werkte, we werden gevaarlijker en Lucas deed gewoon zijn kunstje van vorige week nog een keertje over met een prachtige lob over de boomlange keeper. Daarna een aanval van Woerden die na 2 keer de lat uiteindelijk de 1-2 wisten te scoren. Wij zetten alles op alles en brachten Florus in als 4e spits en nadat Lucas bijna vanaf de achterlijn de bal achter de keeper schoot..2-2…besloot Florus na een prachtige steekbal ons vlak voor tijd de winst te bezorgen in weer een zinderende wedstrijd die spannend was tot op de laatste minuut.

 

Uitstekend gespeeld mannen, terugkomen na een achterstand en dit als team bereiken en met elkaar vieren is echt prachtig zeker als je jezelf beloont met de 3 punten!

Ruud Vis

voetbal plaatje speler rohda


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie