Rohda’76 F2 – Sporlust F7

Door Beheerder | 24 november 2014 | Nieuws

EEN FRIS POTJE VOETBAL THUIS TEGEN SPORTLUST F7

Zoals gewoonlijk begint ook deze wedstrijd eerst met de Tip van Teun.

Deze week zijn het er zelfs twee: kijk op welke plek je staat en je moet niet in de hoek schieten waar de keeper van de tegenstander heen kijkt.

Eerste helft
De eerste helft begint meteen goed. F2 zit bovenop de bal en zet meteen druk op de tegenstander. De enkele keer dat een tegenstander op onze helft komt, heeft verdediger Joep of Luka de bal.

Maar door een vervelende counter, scoort de tegenpartij toch de 0-1. Dit geheel tegen de verhouding in.

De F2 van Rohda blijft gaan. Jens ligt op stoom en komt van achteruit naar voren. Vlakbij het doel wordt hij ‘neergelegd’ en ‘versiert’ een vrije trap. Deze vrije trap wordt door Boaz net naast gespeeld.

De andere kant meteen gevaarlijk maar Herby (die de eerste helft keept) vangt de bal goed en schopt prima uit waardoor Rohda F2 meteen naar de helft van de tegenpartij kan rennen. Weer een vrije trap voor de F2. Boaz neemt dit keer de vrije trap. Deze wordt opgevangen door een tegenspeler die er een corner van maakt. Ook deze corner gaat er niet in.

Matthijs pakt de bal af bij tegenstander en schiet hem naar Jassim. Helaas wordt Jassim meteen opgevangen door een aantal spelers. Weer een counter van Sportlust waaruit de 0-2 wordt gescoord.

Eindelijk na 20 minuten pauze; de jongens zijn wel even toe aan een pep drankje.

Tweede helft
In de tweede helft staat Boaz als keeper. Jesse verdedigt en schiet de bal goed weg. Luka loopt met de bal naar voren, geeft deze af op Jassim en de keeper blokt het schot.                                                                                                                                                    Een corner wordt genomen door Luca. Weer een schot op doel die net naast gaat.

Dan eindelijk de 1-3 en vlak erna de 2-3. Beide doelpunten door Jassim.

Rohda gaat op zoek naar de gelijkmaker maar helaas de tweede helft is te snel afgelopen.

Jongens, het was weer een goede wedstrijd. Jullie worden steeds meer een eenheid en dat is mooi om te zien. A.s. zaterdag een uitwedstrijd in Gouda tegen Ona. Lekker uitslapen want de wedstrijd begint pas om 10:00 uur.