Home » Rohda76 MC1 – Altior MC1
Voetbalschoen met hak

Rohda76 MC1 – Altior MC1

Door Beheerder | 16 november 2014 | Nieuws

Op deze regenachtige zaterdag ging onze wedstrijd wel door, nadat we op de foto zijn gegaan als team hadden we er allemaal veel zin.

We waren weer met vele spelers en dus ook vele wissels, maar ondanks dat gingen we goed van start en werd er vanaf de zijlijn ook mee geleefd.

we waren gelijk vrij sterk vanaf de start en dat voelde goed en gaf vertrouwen bij allemaal, het was eigenlijk wachten op het 1e doelpunt, en die kwam ook en werd gescoord door Maria, maar de assist werd goed geven door Naomi die het overzicht behield. Er werd goed gespeeld en over getikt hierdoor kwam er ook eigenlijk het verwachte 2e doelpunt door Esma. Een echte tegenaanval kwam er eigenlijk niet hoogtens 1 schot op doel maar Anoek was scherp en zat er met de vingertoppen goed bij. Meiden allemaal goed gespeeld hoor blijf zo spelen dan kunnen we ver komen.

Wedstrijdverslag zaterdag 8 november, Alkmania MC2 – Rohda76 MC1 uitslag : 0 – 7

Na een wat later vertrek en auto’s in overvloed was de opzet om de bal goed rond te laten gaan en te tikken.

Dat werd nu beter gedaan dan vorige week en dat is weer terug te zien in het aantal doelpunten, want dat ging na een wat moeizamer start best snel.

Totaal  werd er 7 x gescoord, goed hoor meiden, Maria 1x Esma 3 x (Hattrick), Richella 1 x, Naomie 1x en Jasmijn 1 x.

De doelpunten vielen op momenten dat er goed werd overgespeeld, prima gedaan hoor hou dit vol zo.

Wedstrijdverslag zaterdag 1 november, Rohda76 MC1 – VepMC1  uitslag: 1 – 0

Na een lange vakantie periode van niet spelen stond er weer een wedstrijd en wel thuis.

We hadden er allemaal zijn in, maar of het waren de spanningen of weer eens een wedstrijd, het liep heel slordig wat het spel betreft.

We kwamen niet tot het echte tik werk, en rust op het veld en overzicht houden was er al helemaal niet.

Er werd wel gestreden en hard gewerkt en dat uitte zich in de 2e helft tot de 1e en enige goal, van Jasmijn vanaf de 16 mtr lijn schoot zij de bal mooi hoog in het net.

Dit op aangeven van Naomi die de bal mooi terug legde op de 16 mtr lijn, in de rust had ik dit ook aangegeven dat we meer de achterlijn op moesten zoeken en de bal terug leggen richting de 16 mtr lijn, goed gedaan meiden maar het kan makkelijker door meer de bal rond te laten gaan.

wedstrijdverslag zaterdag 11 oktober, Rohda76 MC1 – Cabouw MC1 uitslag: 2 – 1

Het was zaterdag een zeer regenachtige dag en we moesten erg laat spelen, maar dat bracht geluk want het weer was prachtig om te voetballen.

We waren met veel meiden, 16 totaal, dus een hoop wissels wat jammer is, maar daar wordt aan gewerkt.

De wedstrijd begon goed we waren beter en veel aan de bal maar dan verwacht je niet dat je achter komt met 0 – 1.

Maar we bleven knokken en Maria scoorde een mooie boogbal met binnenkant voet en de stand was met rust 1 -1.

De 2e helft moesten we doorjagen en daardoor kwamen er meer kansen, Naomi schoot helaas tegen de lat en Maria had een mooie 1 tegen 1 kans.

Maar uiteindelijk was het Jasmijn die dit keer niet tegen de lat schoot en vanaf de 16 mtr met een mooi hoog schot de 2-1 maakte en hiermee de overwinning binnen haalde. Weer goed gedaan meiden!

wedstrijd verslag zaterdag 4 oktober, RVC’33 MC2 – Rohda76 MC1 uitslag: 1 – 2.

Het was wederom een mooie zaterdag en zelfs een keuze met de auto’s die mee gingen.

Enorm leuk dat er ouders bij waren om te komen kijken en ook Marcel weer als vlagger helemaal top bedankt.

De wedstrijd was best spannend, maar wij hadden toch de meeste kansen en de tegenstander had niet veel te vertellen.

Helaas gebeurde het toch dat we eerst achter kwamen te staan met  1- 0 dit was ook de enigste kans van RVC.

Dit gebeurde al in de 1e helft maar de meiden bleven sterker en Jasmijn schoot van buiten de16 mtr  raak op doel.

Met momenten van goed voetbal viel de 1 – 2 ook nog in de 1e helft, door een goede voorzet van Esma kon Maria heel simpel intikken, wij bleven vele malen beter maar het afmaken lukte helaas niet.

goed gedaan hoor!

wedstrijdverslag zaterdag 20 sept, tegen woubrugge MC1.- Rohda’76 MC1 uitslag:  0-9

Het was een mooi zaterdag iedereen was mooi op tijd en we hadden er zin in, want de  0-1 viel al heel snel, Dian vondt het nodig om snel te scoren goed hoor, en daar bleef het niet bij, Jasmijn raakte de lat weer eens, maar scoorde later toch nog een goal.

Een hoop goals en zelfs een hattrick door Richella in de 1e helft al gewoon 3 goals maken goed hoor. Tussenstand na de 1e helft al een voorsprong van 0-6.

Er werd door iedereen goed gespeeld en we keken goed naar elkaar en dat uitte zich in het goede spel.

Ik miste nog felheid en jezelf laten zien en het spel breed maken, als dit beter wordt gedaan dan kan er nog meer uit komen, maar goed gespeeld hoor meiden.