0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda76 MC1 – Rijnstreek MC1
voetbal7

Rohda76 MC1 – Rijnstreek MC1

Door Beheerder | 23 november 2014 | Nieuws

En weer speelden we een thuis wedstrijd, de omstandigheden waren erg goed helaas een aantal speelsters die er niet bij waren, door ziekte kan gebeuren, of andere reden, maar de meiden die er wel waren hadden er weer zin in. Het fluitsignaal had nog niet geklonken of er was al gescoord door Naomi. Dit beloofde wat en voordat ik mijn papiertje had opgeborgen viel het 2e doelpunt door jasmijn, ik besloot maar om mijn papiertje niet meer op te bergen en vast te houden. Maar goed ook want doelpunt nr 3 viel ook vlot door Manischa, hieraan vooraf gaande was er een mooie combinatie van jasmijn naar Naomie. En deze combinatie deden Jasmijn en Naomie nog een keer waaruit Jasmijn weer scoorde, 4 – 0 en dat vonden de dames wel lekker gaan dus dat ging nog een keer zo en de 5 – 0 kon niet achterwegen blijven, hierdoor heeft Jasmijn een zuivere Hattrick 3 goals in de 1e helft. Super goed hoor. Maar in de 2e helft dachten we er te makkelijk over en het werd erg rommelachtig en er werd niet meer goed breed gehouden en over getikt naar elkaar wat jammer was, hier had meer uit kunnen komen, maar goed we hebben wel gewonnen met grote cijfers op naar de volgende, hier moeten we wel goed bij de les blijven, we willen wel op de 1e plek blijven staan.

Arthur Holthuijsen

voetbal7

 

 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie