0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 ondermaats
IMG 3140 1024x675

Rohda’76 ondermaats

Door Beheerder | 9 november 2014 | Nieuws

Door met 4-1 ter verliezen in en tegen Moerkapelle heeft Rohda’76 zichzelf een slechte dienst bewezen. De nederlaag tegen het team van voormalig Rohda-trainer Koos Disseldorp was volkomen verdiend. Tot afgelopen zaterdag wist de opponent slechts zeven punten te vergaren, maar de Bodegravers konden geen moment waarmaken waarom zij er elf meer hadden. Tegen het einde van de wedstrijd wist Joël Branger het net te vinden, maar op dat moment was Rohda-goalie Jeroen Kok al drie maal geklopt. Ook het slotakkoord was voor de hardwerkende thuisclub, 4-1.

IMG 3140 1024x675

Komende zaterdag heeft Rohda’76 geen competitieverplichtingen. Een week later, op zaterdag 22 november, komt Kamerik naar Bodegraven. De tegenstander heeft zich naast Rohda’76 genesteld op de derde plaats, maar speelde een wedstrijd minder. Op de foto: 
Jaap Veldhuijzen (rood shirt) in duel. Rechts kijkt Joël Branger toe. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie