0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 wijst concurrent terug

Rohda’76 wijst concurrent terug

Door Beheerder | 23 november 2014 | Nieuws

In een rechtstreeks duel om de derde plaats heeft Rohda’76 goede zaken gedaan. De blauwwitten stuurden concurrent Kamerik met lege handen naar huis: 4-1. Anders dan de royale zege doet vermoeden, was het bepaald geen makkie. Rohda’76 opende wel sterk. Arnoud Troost kreeg al binnen tien minuten het publiek op de banken. De rappe aanvaller bekroonde een lange spurt vanaf de linker flank met een fraaie openingsgoal, 1-0.

alt
Aan de andere kant mocht de thuisclub niet mopperen toen keeper Nova Markarian met een katachtige reflex zijn elftal overeind hield. Onder de lat verving hij de licht geblesseerde Jeroen Kok . ,,Het was geen gemakkelijke wedstrijd,’’ beaamde Troost. ,,Pas toen we de 2-0 maakten, ging het lopen.’’
Foto 1:
De snelle Esli Westmaas spurt weg van zijn tegenstander. 
alt
Die tweede treffer viel een kwartier voor tijd en kwam van de voet van invaller Chris Nap. Amper een minuut later maakte Nap aan alle onzekerheid een eind, 3-0. De 4-0 was een aanval uit het boekje. De mee opgestoomde Jaap Veldhuijzen mikte vanaf de rechter kant de bal met grote precisie voor het doel. Daar hoefde Esli Westmaas alleen maar met zijn hoofd tegenaan te lopen. In de slotminuut mocht Kamerik de spreekwoordelijke eer redden, 4-1. Foto 2: Arnoud Troost heerst in de lucht.
alt
Aanstaande zaterdag 29 november gaat Rohda’76 op bezoek bij Linschoten. Die wedstrijd begint om 14.30 uur. Foto 3: Invaller Chris Nap was goed voor twee treffers. Foto’s Kees van der Wilk


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie