0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76: winst zonder glans
Rohda 1 Max Heij 1 nov 14 1024x683

Rohda’76: winst zonder glans

Door Beheerder | 2 november 2014 | Nieuws

Fraai was het niet, wel effectief. Thuis tegen Noordeloos toucheerde Rohda’76 de volle winst: 2-0. De triomf was verdiend, maar de Bodegravers wisten niet tot oogstrelend voetbal te komen. De volgelingen van coach Boris van Es startten beloftevol. Al na vijf minuten schilderde Rick Kattenberg de 1-0 op het scorebord. Jammer genoeg bleek dat geen opmaat voor een fraaie voetbaldemonstratie tegen de laagvlieger uit de Alblasserwaard. Daar was het hobbelige veld met het hoogpolige tapijt mede debet aan, vond Van Es. Als excuus wilde de coach dat echter niet aanvoeren. ,,We waren beter en dat voelen de spelers ook. Dan sluipt er toch iets van gemakzucht in ons spel. Maar het is ook wel lekker dat we achterin een keer de nul hebben gehouden. Het belangrijkste van deze overwinning is dat we aansluiting houden met de top,’’ blikt Van Es terug. Luttele minuten voor tijd maakte invaller Marius Reijsbergen aan alle onzekerheid een eind, 2-0. 

Foto: Hoogstandje van aanvoerder Max Heij (l). Foto Kees van der Wilk
Rohda 1 Max Heij 1 nov 14 1024x683

Aanstaande zaterdag 8 november gaat Rohda’76 op bezoek bij Moerkapelle. Daar treft het een oude bekende in de persoon van Koos Disseldorp. De trainer uit Alphen aan den Rijn had de Rohda-hoofdmacht drie seizoenen onder zijn hoede. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Rohda 1 Rick Kattenberg 1 nov 14 1024x683
Foto: Rick Kattenberg zorgde al na vijf minuten voor de 1-0. Foto Kees van der Wilk

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie