0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
E4G 29 nov 14 1024x576

Spirit F7-Rohda F4G

Door Beheerder | 29 november 2014 | Nieuws

‘Ondanks de snijdende wind, moet ik zeggen dat ik 2-2 een mooie uitslag vind’, zo beschreef coach Jim de wedstrijd van de F4G heel passend bij de tijd van het jaar.

Het ging om een uitwedstrijd van de F4G tegen de F7 van VV Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel. De club waar Stefan de Vrij en Ebi Smolarek hun eerste stappen op het voetbalveld zetten. Vol goede moed begonnen de jongens en meiden van de F4G aan de strijd. De ploeg was, vanwege afmeldingen, aangevuld met Tom en met Elise. Dat ging hartstikke goed. De keepers hadden het wat koud, maar de spelers renden van hot naar her. De jongens van Spirit waren niet de minsten, dus het was wel opletten geblazen. De strijd ging aardig gelijk op. Helaas maakte Spirit halverwege de eerste helft de 1-0. Rohda raakte daar niet van onder de indruk, en na de limonade werd weer stevig ingezet. Met resultaat, want direct scoorde Tom het eerste doelpunt voor Rohda. Niet heel veel later gaf Tom een wereldpass, die Elise die voor de zekerheid nog even aantikte, waarmee de 2-1 in het net lag. Heel mooi samengespeeld. Jammer genoeg maakte Spirit het laatste doelpunt, vlak voor het eindsignaal. Daarmee stond de 2-2 op het scorebord. Het was een mooie wedstrijd, met een terechte eindstand. En weer een punt binnengehaald!

 

Groet, Annemiek van der Meer

 

E4G 29 nov 14 1024x576


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie