Alphia E4 – Rohda’76 E5

Door Beheerder | 1 december 2014 | Nieuws

Zaterdag verzamelden we ons om 11.45 uur bij Rohda voor een uitwedstrijd tegen Aphia E4.

Kunnen we het mooie spel van voor vorige week nogmaals laten zien en ook nog voor de winst gaan?
Rohda startte gelijk aanvallend en er ontstonden mooie kansen maar het lukt niet om voor de rust er een bal

in te krijgen. Op sommige momenten werd er teveel op een kluitje gespeeld waardoor er geen kans om goed over te spelen was.
Na de rust herpakte Rohda zich en dankzij Huibert en Danny was de eindstand 1-2.

We hebben nu 6 punten uit de vier gespeelde competitiewedstrijden!
Zaterdag 29 november staat er geen wedstrijd ingepland, mogelijk gaan we trainen om nog meer in te zoomen op hoe je de geleerde technieken

tijdens een wedstrijd goed kan inzetten.