0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ‘Je baalt als je je contributie niet op tijd betaalt’
contributie

‘Je baalt als je je contributie niet op tijd betaalt’

Door Beheerder | 10 december 2014 | Nieuws

Net als iedere andere vereniging heeft Rohda’76 te maken met allerlei uitgaven: afdracht aan de KNVB, hypotheekverplichtingen, licht, water, elektriciteit, gas, huur van de velden. Noem maar op. Die kan Rohda’76 gelukkig altijd op tijd voldoen. Dat komt omdat bijna alle leden keurig op tijd hun contributie betalen. 

Helaas merken we dat er ook leden zijn die dat niet altijd (tijdig) doen. Daar gaan we strenger tegen optreden. Niet alleen om aan onze betalingsverplichtingen te kunnen voldoen, maar ook voor de leden die wel altijd netjes op tijd hun contributie overmaken. Hieronder lees je hoe we voortaan met laatbetalers of ‘contributiezondaars’ omgaan. 

Mochten er leden zijn die vergeten hun contributie te betalen, dan maakt het bestuur hen hierop attent. Zij krijgen dan 2 weken de gelegenheid om aan hun verplichtingen te voldoen. Wij verwachten dat zo’n herinnering volstaat. Indien er niet betaald wordt, dan wordt het handhavingstraject opgestart, die op 24 november 2014 is goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering.

Leden die dan nog niet over de brug komen, mogen (tijdelijk) niet meer voetballen en trainen. In  het uiterste geval volgt een royement. En wie met een contributieschuld bij Rohda’76 vertrekt, kan zich bij geen enkele andere voetbalvereniging inschrijven. Zo zijn de regels van de KNVB.

 

Gelukkig laat niemand het zover komen, want dat zou pas echt balen zijn.

Bestuur Rohda’76

contributie


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie