ONA F4 MET EEN WEL HEEL BIJZONDERE SCHEIDSRECHTER…..

Gelukkig voor de F2 was het niet zo vroeg verzamelen; de jongens zagen er dan ook uitgeslapen uit.

De tips van Teun  voor deze week zijn:

– De bal moet naar iemand van je eigen team

–  Schiet niet over de buitenlijn

Met deze tips op zak ging de F2 vol goede moed het veld in. De wedstrijd werd dit keer door wel een heel bijzondere scheidsrechter gefloten nl. een Scheidsrechter Piet. Als dit maar goed komt….

Eerste helft

De keeper in de eerste helft is Luca.

F2 begint fris aan de wedstrijd. Boaz krijgt meteen de eerste kans met een schot op het doel. Vervolgens is de tegenpartij ook wakker geworden en zet de aanval in. Gelukkig heeft Luka de bal in het vizier en schiet deze ver weg. Vervolgens een goeie redding van Luca. Die de bal mooi en zeer ver uittrapt. De leiders zijn verrast door deze goeie keepersactie van Luca.

Vervolgens is Rohda weer aan de bal. Jassim pakt de bal af en via Boaz belandt de bal bij Jens. Die schiet maar de bal wordt gehouden. Meteen weer actie voor Ona die een corner mag nemen. Deze wordt op perfecte wijze verdedigt door Joep, die de bal ver weg schiet. Luka krijgt de bal aangespeeld en heeft vrij spel en scoort de 0-1.

Ona let even niet goed op en Jens geeft een perfecte pass naar Jassim waardoor hij scoort 0-2.

Tweede helft

In de rust heeft Teun nog een tip: schiet niet bovenop de lat.

Ook is er een keeperswissel: Matthijs staat de tweede helft onder de lat.

Het fluitsignaal is nog maar net geweest en de tweede helft dus amper begonnen of Luka scoort de 0-3. Juichend loopt hij weg zoals alleen Luka dit kan….. (wil je weten hoe..kom dan vooral een keer kijken).

Helaas denkt Rohda dat de buit al binnen is en Ona scoort de 1-3.

F2 moet nog even alert blijven om de winst mee naar Bodegraven te nemen. Luca krijgt nog een mooie kans vanaf een meter of 8 die toch echt net naast het doel gaat.

En ook Matthijs verveelt zich niet in de tweede helft. Hij wordt voldoende bezig gehouden door Ona om het niet koud te krijgen. Het is mooi om te zien dat de keeperstraining bij Matthijs z’n vruchten afwerpt. Top!

Zaterdag blijven we thuis en spelen we de derby tegen Esto!

Gelukkig ook dit keer uitslapen en hoeven we pas om 11:00 uur te spelen.