Home » Rohda 76 E2 – wds E1
E2 13 dec 14

Rohda 76 E2 – wds E1

Door Beheerder | 21 december 2014 | Nieuws

Rohda 76 E2 tegen wds E1 was een fantastische wedstrijd. Rohda liet mooie aanvallen zien maar die vervelende bal wou maar niet in het net gaan, nou ja wel in het zijnet maar dat is het verkeerde net. Dus wds speelt net zoals Letland = een counter en hup 0-1. Maar Rohda gaf de moed niet op, en bleef goed voetballen, maar super irritant voor Rohda E2 de spelers van wds gingen met ze allen voor het doel staan. Rohda kon er niet langs, ongeveer hetzelfde als een dief die achter zich een hele bende politie ’s ziet staan en dat die dief weet dat hij in de cel terechtkomt. Maar toch vertoonde Rohda goed voetbal. Lekker overtikken met elkaar ,maar toen gebeurde het ergste wat kon gebeuren wds scoorde : 2-0! Maar wds zat daarna even niet op te letten en Rohda begon een prachtige aanval…… Guus Plomp rende recht op het doel af , de keeper kwam uit Guus gaf de bal een tik zodat de bal recht op de linker hoek af ging……… 1-2! Toen, een paar minuten daarna was het rust…..

Na de rust scoorde wds nog een paar van die rot goals. Telkens weer gebeurde hetzelfde : Rohda voetbalde goed maar komt er niet langs, wds begint een aanval (eigenlijk een counter) en….. scoort! Maar op het laatste moment scoorde Guus Plomp … 2-5! Een fantastische wedstrijd, jammer genoeg niet één punt gepakt (het liefst zouden we er zelfs drie willen hebben!) Maar het vervelendste was dat de keeper van wds zei: slecht gespeeld. Kijk, dat is pas onsportief, toch?