0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
voetballer

Rohda D1- Floreant D2

Door Beheerder | 13 december 2014 | Nieuws

Vanmorgen ondanks de vele regen van de afgelopen dagen ging onze laatste pot voor de winterstop gelukkig door want het veld was redelijk en het was prima voetbalweer. Aangezien er een aantal wat ziekjes waren hadden we op vrijdagavond vast wat extra troepen bij de D2 geleend en toen vanmorgen toch iedereen weer min of meer fit bleek zaten we met een volle bank. Maar goed de wedstrijd dan tegen Floreant, we begonnen in onze vaste opstelling zeer voortvarend en stonden binnen een paar minuten al op 1-0 nadat Jelle een mooie voorzet van Lucas vrij kon inkoppen(geweldig Jel). We bleven doorgaan met combineren en dat resulteerde na een kwartier in de 2-0 door een mooi schot van Lucas. Tot aan de rust kregen we het ineens moeilijk, het leek wel een soort gemakzucht en nadat Floreant een extra ingevlogen wissel had ingebracht kwamen ze terug tot 1-2 en het lukte ons niet goed om vooruit te spelen waardoor het (langs de lijn) best spannend was. In de rust werd er een en ander doorgesproken en wat gewisseld waarna we de 2e helft eigenlijk rustig konden uitspelen, gelukkig voorkwam Scott met een geweldige safe de 2-2 en kregen we zelf ook wat kansjes wat uiteindelijk de verdiende 3-1 opleverde na een mooi kopbal van Gert-Jan. Kortom weer 3 punten in de tas en deze competitie zelfs ongeslagen. Een groot compliment voor dit hele (nieuwe) team wat het gewoon geweldig doet!

 

voetballer


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie