0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda F4G – CVC Reeuwijk F5
Rolinde den Heijer 1024x768

Rohda F4G – CVC Reeuwijk F5

Door Beheerder | 13 december 2014 | Nieuws

 ‘Een dag met regen weerhoudt Rohda niet van een zege’, zo besloot coach Jim de wedstrijd van de jongens en meiden van de F4G.

Nadat het vrijdag zoveel geregend had, was het tot vlak voor de wedstrijd spannend of ze het veld wel op mochten. Was het niet te nat? Was het gras bespeelbaar? Als je, zoals de F4G, je wedstrijden heel vroeg op de dag speelt, kan dat best spannend zijn. Gelukkig kwam het bericht vanuit de bestuurskamer dat de lichtvoetige pupillen gewoon de wei in mochten. Tegen CVC Reeuwijk werd voortvarend begonnen. Binnen enkele minuten mocht de keeper van Reeuwijk de eerste bal uit zijn net vissen. Niet veel later gevolgd door nog een doelpunt, een geweldige poeier van Rolinde. Zij tekende ook voor het derde en het vierde doelpunt, en dat allemaal nog voor de rust.

Na de  limonade werd er wat gas teruggenomen. Rolinde maakte wel even snel de 5-0, maar toen was de koek voor Rohda op. Reeuwijk kwam vaker op de helft van Rohda, en ondanks het goede stofzuigerwerk van Fiene lukte het de Reeuwijkse jongens toch geregeld om door de verdediging heen te stoten en de doelpunten te maken. De 5-1 en de 5-2 gingen vrij snel. Toen werd er even een extra rust ingelast, omdat de Reeuwijkse spits de bal hoog over de goal schoot. Zelfs zo hoog, dat-ie ook over het hek ging. Zestien jonge voetballertjes probeerden het hek over te klimmen, maar uiteindelijk werd de wedstrijd gewoon met een andere bal voortgezet. De onverwachtse onderbreking hielp Rohda helaas niet verder, want de tegendoelpunten bleven komen. Het werd 5-3, het werd zelfs 5-4. Daarmee werd de wedstrijd weer erg spannend, maar gelukkig bleef het daarbij. Het fluitsignaal van de scheidsrechter werd door de supporters juichend begroet – de winst was weer binnen!

Foto: topscorer Rolinde den Heijer
Rolinde den Heijer 1024x768

 

Annemiek v/d Meer


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie