0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 afgeschminkt
Rohda 1 Max Heij 6 dec 14 1024x683

Rohda’76 afgeschminkt

Door Beheerder | 7 december 2014 | Nieuws

In de thuiswedstrijd tegen OVS Oudewater stelde Rohda’76 danig teleur. Als een verlaat Sinterklaaspresentje gaven de Bodegravers de drie punten cadeau aan nota bene de nummer voorlaatst van de ranglijst, 2-3. Daarmee bewees het team van Boris van Es – dat speelde met rouwbanden vanwege het overlijden van erelid Corrie de Jong – zichzelf een slechte dienst. Zeker toen om kwart over vier bleek dat koploper IFC had gelijkgespeeld en nummer twee Streefkerk zelfs had verloren bij hekkensluiter Rijnstreek. 

Rohda 1 Max Heij 6 dec 14 1024x683

In de eerste helft leek er nog weinig aan de hand. Rohda’76 speelde niet groots, maar nam op slag van rust een 1-0 voorsprong door Reinier Bos. In de tweede 45 minuten schminkten de gasten de blauwwitten eenvoudig af. Binnen een tijdsbestek van 10 minuten verhingen zij op het dooie akkertje de bordjes, 1-3. Met zijn tweede treffer van de middag mocht Reinier Bos nog iets terug doen, 2-3. 
Op de rand van het strafschopgebied haalt aanvoerder Max Heij uit op het OVS-doel. 

Rohda 1 Esli Westmaas 6 dec 14 1024x683

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer thuis. Dan komt SPV’81 naar Bodegraven. De ploeg uit Polsbroek heeft evenveel punten als OVS. Kortom, een geduchte tegenstander. De wedstrijd begint om 14.30 uur. 
Esli Westmaas spurt zijn tegenstander voorbij. Beeld Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie