0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 laat op stoom
Rohda 1 Marius Reijsbergen 13 dec 14 1024x703

Rohda’76 laat op stoom

Door Beheerder | 14 december 2014 | Nieuws

In de laatste competitiewedstrijd van het jaar toonde Rohda’76 zich van zijn beste kant. Op sportpark De Broekvelden liet het team van Boris van Es weinig heel van SPV’81: 7-1. Daarmee revancheerden de Bodegravers voor de zeperd van een week eerder. Toen lieten de blauwhemden zich met 2-3 verrassen door OVS Oudewater.

Marius Reijsbergen was goed voor twee treffers.Foto Kees van der Wilk

Rohda 1 Marius Reijsbergen 13 dec 14 1024x703

Overigens zag het er halverwege de wedstrijd niet naar uit dat Rohda’76 met een zevenklapper van het veld zou stappen. De bezoekers, getraind door Bodegraver Frits van Dijk, namen na vijf minuten brutaal de leiding, 0-1. Het perspectief voor de thuisclub verbeterde niet toen doelman Nova Markarian met rood mocht inrukken. Toch kwam Rohda’76 nog voor de thee langszij. Chris Nap wist een handige pass van aanvoerder Max Heij op juiste waarde te taxeren, 1-1. ,,Ik ben blij dat de jongens ballen hebben getoond,’’ prees Van Es de weerbaarheid van zijn team. De oefenmeester zag in de tweede helft Marius Reijsbergen met een schitterende goal zijn team aan een voorsprong helpen, 2-1. Nadat de scheidsrechter ook een SPV’er het rode kartonnetje had voorgehouden, kreeg Rohda’76 vrij spel. Esli Westmaas (3), Rick Kattenberg en opnieuw Reijsbergen voerden de score eenvoudig op tot 7-1.

Arnoud Troost duelleert met een speler van SPV. Foto Kees van der Wilk
Rohda 1 Arnoud troost 13 dec 14 1024x683

De komende weken genieten de spelers van het kerstreces. Zij sluiten de eerste seizoenshelft af op een gedeelde derde plaats met zes punten achterstand op koploper IFC. Op zaterdag 24 januari 2015 hervat Rohda’76 de competitie met een uitbeurt in en tegen Bergambacht.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie