Home » Sportlust46 D2-Rohda D1
D1 6 dec 14

Sportlust46 D2-Rohda D1

Door Beheerder | 6 december 2014 | Nieuws

Vanmorgen in alle vroegte verzamelden we ons voor de wedstrijd tegen een oude bekende uit de beker namelijk de D2 van Sportlust uit Woerden, op 4 Oktober gingen we daar met 7-2 kopje onder. maar goed nieuwe ronden en nieuwe kansen…tegenvaller was het ontbreken door blessures en ziekte van Rimmon, Florus en Ruben dus in allerijl werd op vrijdagavond nog een wisselspeler(Don Heemskerk) uit de D2 geritseld. Het was prima weer en we mochten op het hoofdveld waar we ook samen met Sportlust 1 minuut stilstonden bij het overlijden van de oma van Jochem.

Daarna aan de bak…Sportlust bleek ons de eerste helft op alle fronten af te troeven, we stonden niet scherp genoeg en lieten de tegenstander het spel bepalen waardoor we overtredingen nodig hadden om de tegenstander af te stoppen met als gevolg dat Sportlust een vrije trap vanaf 20 meter hoog achter Scott plaatste, 1-0. We kregen niet echt kansen maar het lukte Moos vanaf de zijkant van het strafschopgebied te scoren, 1-1. Vlak voor rust scoorde Sportlust echter de 2-1 door slap optreden van onze verdediging.

In de rust werden de mannen op scherp gezet door Ard en de 2e helft gaf een heel ander beeld, een voortdurend aanvallend en goed combinerend Rohda met kansen voor Moos en Lucas maar helaas stonden de paal en lat in de weg. Nadat Gert-Jan werd doorgeschoven als extra middenvelder lukte het hem te scoren door een mooi afstandsschot, 2-2 en aangezien dat wel een terechte uitslag was konden we tevreden van het veld stappen en terug kijken op een matige 1e en een goede 2e helft.

Ruud Vis

D1 6 dec 14

Ook voor de uitwedstrijd van Rohda D1 tegen Sportlust D2 wordt 1 minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Tante Corrie in het bijzijn van kleinzoon en speler Jochem de Jong