Home » Unio MC2 – Rohda76 MC1
sint5

Unio MC2 – Rohda76 MC1

Door Beheerder | 1 december 2014 | Nieuws

Helaas gingen we niet geheel compleet weg 1 x afmelding wegens ziekte, en 1 x onbekend jammer. Maar goed de wedstrijd ging van start, en na nog geen 10 min werd er bij Unio al een wissel gedaan van 3 meiden apart! De wedstrijd ging een beetje rommelachtig. We deden het zeker niet slecht hier en daar een paar kansjes, totdat er toch een tegen goal viel, we gingen met een 1 – 0 achterstand de rust in, toen bleek dat we onverwacht bezoek hadden gehad in de kleedkamer die op slot zat, alle schoenen waren gevuld met een beker met daarin pepernoten en chocola en kruidnootjes dank je wel Sint! Maar we hadden nog een 2e helft te gaan, daar gingen we beter in spelen en hadden ook  de meeste kansen hierdoor kwam er een paas van Jasmijn op Naomi en die liep goed door en legde de bal goed neer voor Richella en die maakte hem mooi af 1 – 1 dit was zeker wel verdiend goed hoor meiden, en Esther en Kaily bedankt hoor.

Er had zelf winst in gezeten maar de 1 – 2 werd afgekeurd wegens buitenspel, Meiden goed gedaan hoor blijf zo spelen.