Home » VV Schoonhoven F7 – Rohda F4G
voetbal-kleurplaat-hup-holland-ek2008-medium

VV Schoonhoven F7 – Rohda F4G

Door Beheerder | 6 december 2014 | Nieuws

Nog voor het krieken van de dag en nog vol van alle avonturen van Pakjesavond waren de jongens en de meiden van de F4G al weer in touw. Uit tegen Schoonhoven, met een wedstrijd die om half negen moet beginnen, dat betekent vroeg op! Maar ze hadden er zin in, en dat was te zien in het veld. Keeper van de eerste helft Tessel had niet zo heel veel te doen, het strijdgewoel speelde zich in het begin vooral af op de helft van Schoonhoven. Na een minuut of tien was het tijd voor het eerste doelpunt: Rolinde frommelde de rommelgoal achter de keeper. 0-1, dat mocht gevierd worden!

In de tweede helft werd doorgezet, en zorgde Roos voor een primeur door haar eerste goal ever in een echte wedstrijd te scoren. 0-2, wederom feest dus! Omdat je feest vieren samen doet, schonk Rohda ook de tegenstanders een doelpunt, 1-2. Nash, keeper in de tweede helft, was bezig aan een erg goede pot, maar het moet gezegd worden dat deze bal ook echt goed ingeschoten werd. Hem viel niets te verwijten. Niet heel veel later ging een schot van Melissa even over de doellijn van het doel van Schoonhoven, voordat die keeper hem terug grabbelde. Maar hoewel verschillende voetballers, ook van Schoonhoven, dit zagen gebeuren, ging dit helaas aan de scherpe blik van de scheidsrechter voorbij. Hiermee bleef de stand op 1-2 staan en nam Rohda de winst en de bijbehorende drie punten mee terug naar huis. Coach Ard was – terecht – uitermate trots op zijn leeuwen en leeuwinnen!