0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 13 december : De cijfers en foto’s
E2 13 dec 14

Zaterdag 13 december : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 14 december 2014 | Nieuws

Hier de ene laatste cijfers en foto’s van dit jaar, nadat het de gehele week slecht weer was werd het een heerlijke voetbaldag. Helaas werden er vijf wedstrijden afgelast. 25 wedstrijden gingen wel door waarvan er 11 van werden gewonnen, 13 keer was er een nederlaag en er waren twee gelijken spelen. We maakte 63 doelpunten en we kregen er 75 tegen.

Rohda’76 1 revancheerde zich uitstekend na de gevoelige nederlaag van vorige week. In een wedstrijd waarbij de scheidsrechter gul met de kaarten strooide, er vielen 11 gele en 1 rode kaart werd SPV na een ruststand van 1-1 compleet van de mat gespeeld. De belangrijke 2-1 werd gemaakt door de aanjager op het middenveld Marius Reijsbergen, met een geweldige knal jaagde hij de bal het net in. Het werd uiteindelijk een prachtige 7-1 overwinning.

Rohda 2 pakte een knap punt tegen koploper TAVV 3. Rohda 4 behoudt de aansluiting met de koploper door een mooie 4-1 overwinning op DONK 1.

Ondanks een 2-1 nederlaag tegen SJZ VR1 mag Rohda’76 VR2 zich Herbstmeister noemen. Het zelfde geldt voor Rohda’76 E4M na de knappe 4-1 overwinning op Sportief E1.

Ondanks de 5-2 nederlaag van Rohda’76 E2 tegen WDS E1 was het genieten voor de supporters bij deze wedstrijd. Mooie aanvallen en goed positie spel liet de E2 zien, complimenten voor deze eerstejaars e pupillen.

E2 13 dec 14

Foto’s van deze zaterdag Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie