0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Alphense Boys MC1 – Rohda’76 MC1
Voetbal algemeen-0008

Alphense Boys MC1 – Rohda’76 MC1

Door Beheerder | 20 januari 2015 | Nieuws

En we konden gelijk aan de bak, namelijk de BEKERWEDSTRIJD tegen Alphense Boys. Al eerder tegen gespeeld in de voorronde van de Beker en toen werd het 1 – 1 en zijn we beiden verder gegaan in de Beker. Het was op het hoofdveld (kunstgras) om 9.00 uur in de ochtend een behoorlijk wit en koud gebeuren daar in Alphen. Maar goed er moest gewonnen worden om een ronde verder te kunnen. We begonnen erg goed en met overmacht werd er gevoetbald in de 1e helft eigenlijk alleen maar op het gedeelte bij Alphens Boys. Dit beloofde wat en daar kwam dan de verwachte goal uit, door een heel strak en hard schot van Laetitia vanuit het 16 mtr gebied, maar de keeper had een behoorlijk reactie en keerde het schot, maar dit was niet voldoende wij hadden daar op de juiste plek Lisanne staan en die maakte het geblokte schot heel rustig met binnenkant voet af! De 2e helft moest ook nog gespeeld worden maar daar waren we minder gretig in halverwege, het was niet de mooiste wedstrijd en spel maar de punten tellen. De laatste 15 minuten hielden we stand door de bal weg te knallen en zelf nog een aanval opbouwen zat er niet meer in. Gered door het affluiten van de scheids konden we als winnaar van het veld af. Goed gedaan meiden we gaan weer een ronde verder in de BEKER. Gelukkig hadden we ook nog wat publiek bij ons en Maria die helaas niet mee kon doen was toch mee gegaan om haar team te steunen!!!
Arthur Holthuijsen

Voetbal algemeen-0008


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie