0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » CVC Reeuwijk F4 – Rohda’76 F4M
150117 Rohda F4G Roos 768x1024

CVC Reeuwijk F4 – Rohda’76 F4M

Door Beheerder | 18 januari 2015 | Nieuws

De winnende goal. Na een lange winterstop mogen de jongens en meiden van de F4G weer hun wedstrijdtenue aan. Uit tegen de F4 van CVC Reeuwijk, eigenlijk om de hoek dus. Het is koud, zo in de vroege ochtend, dus voor de zekerheid toch nog maar een legging extra aan.

De wedstrijd begint, en de doelpunten vliegen om de oren. Helaas vooral doelpunten van Reeuwijk. Gelukkig redden Rolinde en Melissa met mooie goals de eer. Na een ruststand van 6-1 staat de teller aan het eind op 11-2. Maarrrrrr wat Reeuwijk niet weet, is dat we een extra wedstrijd ‘de winnende goal’ hebben. De strijd loopt bijna ten einde, en dan gaat het om die winnende goal. Wie nu nog een doelpunt maakt, heeft gewonnen. En daar zorgt Melissa dus voor. Zij scoort het laatste doelpunt, de 11-2! Direct daarna fluit de scheids af, houdt Reeuwijk weliswaar de drie punten in huis, maar zoekt Rohda F4G toch ook met een goed gevoel de kleedkamer op.

Annemiek v/d Meer
150117 Rohda F4G Roos 768x1024


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie