0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Lege cartridges en toners blijven welkom
Cartridges 2 1024x683

Lege cartridges en toners blijven welkom

Door Beheerder | 25 januari 2015 | Nieuws

De dozen voor afgedankte mobieltjes, cartridges en toners staan nog steeds in de gang van de kantine. Daarin kan iedereen deze gebruikte spullen kan deponeren. Niet zonder reden. Iedere ingeleverde cartridge, toner en mobiele telefoon levert namelijk geld op voor Rohda’76. En het behoeft natuurlijk geen betoog dat ook het milieu van deze actie profiteert. Want het materiaal wordt hergebruikt. Daar zorgt Retail Benefits voor. Deze Bodegraafse onderneming van Jan Willem van der Marel en Karel de Vos levert tevens inkt en toners aan de zakelijke markt én particulieren. Wie via info@retailbenefits.nl zijn inkt bestelt, steunt Rohda’76 ook. Want 50% van de winst, doneert Retail Benefits weer aan Rohda’76. Een mooi gebaar van de twee jonge ondernemers met het blauwwitte hart.
Cartridges 2 1024x683


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie