0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 huldigt beste kalenderverkopers

Rohda’76 huldigt beste kalenderverkopers

Door Beheerder | 4 januari 2015 | Nieuws

Aan de kalenderactie die de Club van Honderd van Rohda’76 onlangs afsloot, houdt de vereniging 3.000 euro over. Dat mooie resultaat dankt de voetbalclub vooral aan de jongens en meisjes die op pad gingen om de kalenders voor 2015 aan de man te brengen. Vier deden dat ontzettend goed. Daan de Vos (F3) wist zelfs 44 kalenders te slijten. Als beloning leverde dat hem twee toegangsbewijzen op voor een eredivisiewedstrijd naar keuze. Marc Janmaat (F1) kwam tot 21 exemplaren. Pepijn van der Have (E2) en Coen Doornekamp (F5) scoorden ieder 15 kalenders. Dit trio ging met een cadeaubon naar huis. De beste verkopers mochten namens alle D-, E- en F-pupillen een cheque van 3.000 euro aanbieden aan verenigingsvoorzitter Arjan Griffioen. De opbrengst van de kalenderactie gebruikt Rohda’76 voor de bouw van een nieuwe opslagruimte voor ballen en materialen.


 

Rohda-voorzitter Arjan Griffoen flankeert de vier beste kalenderverkopers en de cheque van € 3.000.– Foto: Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie