0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Arnoud Troost 1024x652

Rohda’76 verder zonder Troost

Door Beheerder | 18 januari 2015 | Nieuws

In aanloop naar de herstart van de competitie werkte Rohda’76 tijdens het winterreces twee oefenduels af. In Driebruggen toonde derdeklasser WDS zich iets schotvaardiger, 5-3. Tegen het Woerdense VEP bleef de stand in evenwicht, 2-2. Afgelopen weekend werkte het team van Boris van Es aan de teamgeest. De selectie zocht ontspanning in Breda. Aanstaande zaterdag hervat Rohda’76 de competitie met een gedeelde derde plaats als huidige klassering. De Bodegravers nemen het op tegen Bergambacht. In het Lekdorp moet Rohda’76 het stellen zonder Arnoud Troost. De snelle aanvaller heeft om persoonlijke redenen besloten dit seizoen niet meer in actie te komen. ,,Het is altijd jammer als er een speler stopt. Nu zullen anderen het over moeten nemen,’’ duidt Van Es het afhaken van Troost.

Arnoud Troost 1024x652

Arnoud Troost hier nog in het Rohda-shirt. Foto Kees van der Wilk. 


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie