0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 wacht heuse krachttoer
Rohda76-IFC.ReinierBos.week.39 1024x683

Rohda’76 wacht heuse krachttoer

Door Beheerder | 25 januari 2015 | Nieuws

Een minuscuul aanvalletje van Koning Winter betekende voor Rohda’76 uitstel van de herstart van de competitie met minstens één week. Een paar nachten lichte vorst, in combinatie met neerslag, betekende dat de competitiewedstrijd afgelopen zaterdag in en tegen Bergambacht niet doorging. Hoe de Bodegravers er in het nieuwe jaar precies voor staan, moet aanstaande zaterdag blijken. Dat wordt direct een hele kluif, want koploper IFC komt naar sportpark De Broekvelden. De lijstaanvoerder uit Hendrik-Ido-Ambacht verzamelde tot nu toe zes punten meer dan de ploeg van blauw en wit. De eerste ontmoeting eindigde met 1-0 in het voordeel van IFC. De mannen van Boris van Es zijn aan zet om de marge te verkleinen en de spanning terug te brengen. Om 14.30 uur klinkt het beginsignaal.
Rohda76-IFC.ReinierBos.week.39 1024x683

Reinier Bos in actie tegen IFC, eerder dit seizoen.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie