0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van Es en Rohda’76 samen verder
Boris 10 jan 14 1024x683

Van Es en Rohda’76 samen verder

Door Beheerder | 10 januari 2015 | Nieuws

Ook in het seizoen 2015-2016 weet Rohda’76 zich verzekerd van de diensten van trainer Boris van Es. In augustus begint de 40-jarige Bodegraver aan zijn tweede voetbaljaar bij de Bodegraafse hoofdmacht. Afgelopen zaterdag zetten verenigingsvoorzitter Arjan Griffoen en Van Es hun handtekening onder de nieuwe verbintenis. ,,Ik heb het erg naar mijn zin en er zit veel potentie in deze groep. Het is een goede lichting waar ik graag bij wil horen,’’ motiveert Van Es zijn keuze.

De oefenmeester bezet met zijn elftal momenteel een gedeelde derde plaats in de vierde klas. Hij wil bij de top vier eindigen. Die klassering betekent in ieder geval het spelen van nacompetitiewedstrijden.

Ruud van der Marel, voormalig eerste elftalspeler, blijft de taak van assistent-trainer op zich nemen. Voor de training en coaching van het tweede elftal heeft Rohda’76 met Peter Verweij een overeenkomst gesloten. Verweij is bij Rohda’76 geen onbekende. Hij was in het verleden eerst als voetballer en later als trainer verbonden aan de vereniging.

Rohda’76 hervat de competitie op zaterdag 24 januari met een uitwedstrijd bij Bergambacht.

Boris 10 jan 14 1024x683

Boris van Es (l) en verenigingsvoorzitter Arjan Griffioen bezegelen de contractverlenging met een handdruk. Foto Kees van der Wilk.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie