Home » Zaterdag 10 januari : de cijfers en foto’s
Peter 10 jan 14 1024x683

Zaterdag 10 januari : de cijfers en foto’s

Door Beheerder | 10 januari 2015 | Nieuws

Op deze zeer onstuimige zaterdag werden er drie beker wedstrijden, één competitie wedstrijd en er waren vier vriendschappelijke wedstrijden. Er waren drie de wedstrijden voor de beker en die werden alle drie succesvol afgesloten.

Rohda’76 F1 speelde tegen SJZ F2 een prima wedstrijd, voor de rust met een windkracht acht tegen kwam SJZ op een 1-0 voorsprong. Na de rust ging de rem er af en met fantastisch samenspel werd het uit eindelijk 3-1 voor de F1. Vooral het tweede doelpunt was van grote klasse, een mooie voorzet werd in één op de pantoffel genomen en vloog keihard het doel in.

Rohda’76 C1 won overtuigend met 4-0 van SPV’81 C1. Rohda’76 7 won met 3-1 van Woubrugge 4

Voor de competitie was er een zeer nuttige overwinning voor Rohda’76 B1, met 1-0 werd Soccer Boys B1 verslagen.

Vriendschappelijk werd er gespeeld door de D1 die met 5-0 te sterk waren voor Hazerswoudse Boys D2. Rohda 2 speelde met 2-2 tegen ARC 3. Rohda’76 VR2 speelde met 4-4 gelijk tegen Ameide VR1. De enige nederlaag deze week kwam op naam van Rohda’76 1 die met 5-3 verloren van WDS 1.

Peter Verweij is voor de komende anderhalve seizoen trainer van de b selectie, vanmiddag werd het contract getekend.