0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 3 januari The Kick-off
Zat 3 jan 15

Zaterdag 3 januari The Kick-off

Door Beheerder | 4 januari 2015 | Nieuws

Op deze eerste zaterdag van het nieuwe jaar stond er een mooi programma op het schema. De dag begon met een clinic voor de E & F pupillen gevolgd door de D & C jeugd. De clinics waar met veel enthousiasme aan werd meegedaan door de deelnemers. Het geheel stond onder leiding van Esli Westmaas met ondersteuning van de spelers van de selectie. In de middag werd er gestreden in een 5 tegen 5 toernooi en op het hoofdveld was er de wedstrijd van oud Rohda’76 tegen heel oud Rohda’76. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie kreeg voorzitter Arjan Griffioen uit handen van onze beste kalenderverkopers namens de club van 100 een mooie cheque ter waarde van 3000 euro wat de opbrengst was van de kalender verkoop. De beste kalenderverkoper was met stip Daan de Vos die er maar liefst 44 had verkocht, de tweede plaats was voor Marc Janmaat die er 21 had verkocht en op een gezamelijke derde plaats met 15 verkochte kalenders stonden Pepijn v/d Hav en Coen Doorneamp. Hulde voor deze super verkopers.

Zat 3 jan 15

Om de foto’s te bekijken van deze zeer geslaagde dag Klik hier >>>


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie