0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 31 januari: De cijfers en foto’s
A1 31 jan 14

Zaterdag 31 januari: De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 31 januari 2015 | Nieuws

Wederom was het winterweer de spelbreker voor deze zaterdag, van de teams van Rohda kwamen alleen de A1 en het 5e elftal in actie. Om deze week toch wat cijfers te kunnen geven, in alle competities waar een team van Rohda in speelt worden er normaal 172 wedstrijden in gespeeld. Deze zaterdag zijn daar maar 17 wedstrijden van door gegaan. Als je de groep van de pupillen bekijk zijn daar in totaal maar vijf wedstrijden gespeeld.

Een kleine blik op de twee wedstrijden die door Rohda zijn gespeeld. Rohda’76 A1 speelde uit tegen Ammerstol A1. Voor de rust was het niet best en keek men tegen een kansloze 3-0 achterstand aan, na de rust kwam de A1 beter in de wedstrijd, en dat met tien man omdat één van de spelers al snel met zijn tweede gele kaart het veld moest verlaten. Een prachtige aanval werd mooi afgerond en kwam men op 3-1. In de laatste minuten maakte Ammerstol er alsnog 4-1 van. De complimenten voor keeper Jan-Geert die werkelijk een uitstekende wedstrijd keepte.

Rohda’76 5 won met 4-1 van Alphia 3. Rein Smit was de gevierde man met zijn hattrick, de andere goal kwam op naam van peter Ruitenburg

Om de foto’s van Ammerstol A1 – Rohda’76 A1 te bekijken klik hier>>>A1 31 jan 14


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie