0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Rohda 1 Rick Kattenberg 21 feb 15 1024x682

Op de valreep een punt voor Rohda’76

Door Beheerder | 22 februari 2015 | Nieuws

Rick Kattenberg was na afloop van Rohda’76 tegen Streefkerk de gevierde man. In de laatste wedstrijdminuut kopte de lange aanvaller knap de 1-1 binnen. En daarmee stelde hij een punt veilig voor het team van Boris van Es. Door de remise handhaven de Bodegravers zich op de vierde plaats van de ranglijst. ,,Een wedstrijd met veel strijd, maar die over en weer weinig kansen opleverde. Streefkerk is een moeilijk te bestrijden ploeg, maar ik vond Rohda’76 iets beter, zeker in de eerste helft,’’ analyseerde Van Es.

Doordat het hoofdveld onbespeelbaar was, moesten de twee subtoppers uitwijken naar het kunstgrasveld. Daar namen de gasten na een klein uur spelen de leiding via Lennard de Vries, 0-1. Die tegenslag was voor Rohda’76 het sein om nog nadrukkelijker de aanval te zoeken. Met vier spitsen voerden de Bodegravers de druk op het doel van Streefkerk op. Dat leverde wel enkele kansen op, maar de thuisclub wist zichzelf pas in de slotminuut via Kattenberg te belonen met een dik verdiend punt, 1-1.

Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij De Rijnstreek. De derby in Nieuwerbrug begint om 14.30 uur en geldt als de eerste wedstrijd voor de derde periodetitel.

Rick Kattenberg heerst in de lucht en kopt de gelijkmaker binnen.

Rohda 1 Rick Kattenberg 21 feb 15 1024x682

Foto Kees van der Wilk.


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie