0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda Business Club (RBC) te gast bij BZ&PC
rbc bij bz

Rohda Business Club (RBC) te gast bij BZ&PC

Door Beheerder | 1 februari 2015 | Nieuws | RBC

,,Een zeer interessante ontmoeting.” Zo kwalificeert voorzitter Erik Dijk het uitstapje van ‘zijn’ Rohda Business Club (RBC) naar de Bodegraafse zwem- en waterpoloclub BZ&PC. Zo’n 20 leden van de RBC kregen zaterdag 31 januari in zwembad De Kuil een kijkje in de keuken van de ambitieuze Bodegraafse zwem- en waterpoloclub. Eerder op de avond had het netwerkgezelschap van Rohda’76 al een vorkje geprikt in Grandcafé Restaurant Amigos, één van de vele bordsponsoren van de voetbalvereniging.

In de Zwamkuil, het onderkomen van de zwemmers en waterpoloërs, heette BZ-voorzitter Erik van Oossanen zijn gasten welkom. De preses deed uit de doeken hoe zijn vereniging in elkaar steekt. En uiteraard woonden de RBC-leden de wedstrijd van Heren 1 bij. Die wisten de Bodegraafse waterpoloërs met gemak te winnen: 12-7. Na afloop deelde BZ-coach Herman van Tongerloo zijn wedstrijdanalyse met de RBC-leden. Best bijzonder natuurlijk voor een gezelschap dat zich meestal toelegt op het volgen van voetbalwedstrijden. Dijk: ,,BZ&PC is een mooie vereniging met gezonde ambities om het sportieve niveau nog verder te verbeteren. Het is voor ons leerzaam om een kijkje achter de schermen te krijgen bij een andere tak van sport.” De rest van de avond gebruikten de Rohda-delegatie én de BZ-vertegenwoordigers om te netwerken en elkaar nog beter te leren kennen.

Leden van de Rohda Business Club te gast bij BZ&PC.rbc bij bz

Foto Danny de Vries


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie