0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Claire Kortbeek 1024x683

Rohda-vrouwen hebben eigen commissie

Door Beheerder | 8 februari 2015 | Nieuws

Het aantal voetballende meisjes en vrouwen bij Rohda’76 groeit. Op de ledenlijst staan rond de 80 voetbalsters. Voor Rohda’76 een reden om daar in organisatorische zin op in te spelen. Daarom heeft de vereniging sinds kort een heuse damescommissie. Die bestaat uit – hoe kan het ook anders – drie vrouwen: Manon Saakstra (technische zaken), Zakia Aouadi (wedstrijdcoördinator) en Claire Kortbeek (algemene zaken). Dit trio gaat er voor zorgen dat alles gesmeerd loopt rond de trainingen en wedstrijden van de vrouwen. Daarbij gaan plezier en prestaties hand in hand. Uiteraard spant de commissie zich in om het prestatieve niveau verder te verhogen. Zo wil zij dat het eerste vrouwenelftal zich binnen enkele jaren ontwikkelt tot een stabiele derdeklasser. Met een team dat vooral bestaat uit speelsters die Rohda’76 zelf opleidt. En als het even kan, wil de damescommissie nog meer speelsters aan Rohda’76 binden. Daar liggen al plannen voor klaar. Claire Kortbeek: ,,We zijn druk bezig met het organiseren van een vriendinnendag op 15 april en een ladies night op 17 april.’’

In het nieuwe seizoen wil Rohda’76 opnieuw 2 vrouwenteams inschrijven. Bij de jeugd telt de club nu al één B-elftal (14-16 jaar), één C-elftal (12-14 jaar), één D-elftal (10-12) jaar en één F-team (6-8 jaar).

En dan zijn er nog enkele speelsters die er de voorkeur aan geven om hun voetbalvaardigheden in jongenselftallen te etaleren.

Claire Kortbeek beheert in de damescommissie de portefeuille algemene zaken.

Claire Kortbeek 1024x683

Foto Kees van der Wilk


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie