Home » Rohda’76 F4G – Siveo F3
F4G 14 feb 15

Rohda’76 F4G – Siveo F3

Door Beheerder | 15 februari 2015 | Nieuws

Er zijn van die dagen, dan wint NAC van Ajax, dan wint Dordrecht van Feyenoord en dan wint Siveo F3 van Rohda F4G. Vandaag was zo’n dag. Ondanks 47 prachtige kansen voor Rohda, en slechts 4 voor Siveo, was de vertekende eindstand 1-3. Voor Siveo dus, voor de duidelijkheid.

De F4 pupillen hadden er zin in. De toeschouwende ouders ook. Het was droog, niet te koud, een prachtige dag stond er op te wachten om al vroeg geplukt te worden. Met goede moed gingen ze er tegenaan. Een hoop kansen, want het middenveld en de voorhoede van Siveo was nog niet zo ver ontwikkeld. De achterhoede daarentegen wel….. Er was niet doorheen te komen. De wedstrijd speelde zich vooral af op de helft van Siveo. Ze hadden wel trapkracht, die verdedigers. Wat betekende dat één uitval van Siveo genoeg bleek voor de 0-1 ruststand.

Met niet minder goede moed werd de tweede helft begonnen. Want het kon toch niet anders, of we zouden er wel een keer doorheen komen. De F4 was amper begonnen, of Siveo maakte onder luid gejuich van hun aanhang de 0-2. Rohda ging nog meer druk zetten. Corner op corner werd genomen, maar het lukte toch niet om een doelpunt in de goal te frommelen. Schoten van afstand, van dichterbij, er was niet door te komen. Sterker, het werd zelfs 0-3. De eer werd gelukkig alsnog gered door een schot van Melissa, 1-3. Helaas was dat vlak voor het eindsignaal van de scheidsrechter, meer zat er niet in. De frustraties werden afgereageerd in de penaltyserie die na afloop genomen werd. De ene na de andere F4 pupil schoot de penalty hard in. In de linkerhoek, rechterhoek, in de kruising. Toch maar mooi even laten zien wat we in huis hebben! Het was een mooie wedstrijd, lekker gespeeld, en met die prachtige penaltyserie werd de kleedkamer toch weer met goed gemoed opgezocht. Op naar de volgende tegenstander!