0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » WDS D1 – Rohda’76 D1
voetbal20

WDS D1 – Rohda’76 D1

Door Beheerder | 15 februari 2015 | Nieuws

Gisteren mochten we eindelijk weer de wei in voor de partij tegen het altijd lastige WDS D1 uit Driebruggen. In de beker hadden we daar niets te vertellen en kregen we met 4-2 klop. maar goed nieuwe ronden, spelers en tactiek, we zouden het gaan zien.WDS startte voortvarend zoals verwacht, het gevaar kwam van hun handige buitenspelers en hun fanatieke sterke spits, maar goed het lukte ons de eerste helft het gevaar uit hun aanvallen te halen en mede dankzij een uitstekende Scott gingen we rusten met 0-0.

De 2e helft wat wissels waardoor we met 4-4-2 gingen proberen de slag op het middenveld te winnen en met snelle counters proberen te scoren. Dus Jelle naast Jochem erbij en Florus en Lucas in een vrije rol voorin. WDS bleef echter gevaarlijk wat resulteerde in diverse schoten van afstand maar steeds stond/lag daar weer Scott die de nul hield. Eigenlijk was het wachten op de 1-0 want voorin lukte het ons niet echt om kansrijk voor het vijandelijk doel te komen. Met nog 3 minuten te spelen mochten we blij zijn met een punt. Nadat Martijn werd geveld door een heuse elle boog en op de grond viel en wij dat kenbaar maakte aan de scheids en eigenlijk alle aandacht bij Martijn was mocht er belachelijk genoeg worden doorgespeeld en scoorde WDS de 1-0. Dat was echt balen!! aan de andere kant had WDS gezien het spel meer recht op de overwinning dan wij en een punt was dan ook het maximaal haalbare geweest.
Mannen, jullie hebben weer een uitstekende pot neergezet, gevoetbald wanneer dat kon en de mouwen opgestroopt wanneer dat nodig was, en dat met elkaar als team.

Ruud Vis

voetbal20


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie