Home » Zaterdag 14 februari : de cijfers en foto’s
zat 14 feb 15 1024x451

Zaterdag 14 februari : de cijfers en foto’s

Door Beheerder | 14 februari 2015 | Nieuws

Gelukkig weer eens een zaterdag dat er geen afgelastingen waren, al waren de resultaten over het algemeen niet al te best. Van de 27 wedstrijden werden er maar 9 van gewonnen, 12 keer werd er verloren en er waren 6 gelijken spelen. We maakten 70 doelpunten en we kregen er 72 tegen.

Rohda’76 1 speelde tegen Bergambacht 1. Na een 2-0 achterstand waren het Chris Nap en Reinier Bos die er alsnog 2-2 van maakte. Rohda’76 2 verloor met 3-0 van Zevenhoven 3. Het derde verloor met 5-3 van CVC Reeuwijk 2.

De bekerwedstrijd van het 7e elftal werd een geweldige spannende strijd tegen Rijnsburgse Boys 16. Na 90 minuten stond er 2-2 op het scorebord en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Er waren twee momenten die beslissend waren en zonder namen te noemen als Witte de 10e strafschop had gemaakt waren ze verder maar helaas miste hij. Bij de 18e strafschop was het de voorzitter die miste en was het beker avontuur van het 7e over.

De derby van Rohda’76 A1 tegen Bodegraven A1 werd dik met 6-1 gewonnen door onze A1. Het moet een prima tweede helft geweest zijn na een 1-1 ruststand. Rohda’76 MB1 won met 2-0 van NSV’46 MB1, de meiden staan keurig op de eerste plaats met zes punten en een doelsaldo van acht voor en nul tegen. Rohda’76 B1 pakte een mooie 5-3 overwinning op koploper Be Fair B2. Rohda C1 verspeelde dure punten door het 1- 1 gelijke spel tegen Schoonhoven C1. Rohda’76. De D1 is na de 1-0 nederlaag tegen WDS D1 voorlopig het zicht kwijt op de eerste twee plaatsen. Koploper Rohda’76 C4 deed uitstekende zaken zonder zelf te voetballen door de nederlaag van Olympia C4 staan ze nu drie punten los. Koploper Rohda’76 E4M blijft maar winnen, nu werd er met 4-0 gewonnen van Sportlust E8. Vandaag kwam de F6 voor het eerst in het veld , jammer genoeg werd er met 6-2 verloren van Olympia F8