0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 21 februari : De cijfers en foto’s
Zat 21 feb 15

Zaterdag 21 februari : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 23 februari 2015 | Nieuws

Wegens een inhaal en bekerprogramma stonden er niet veel wedstrijden op het schema, er zijn 12 wedstrijden gespeeld waarvan alles mooi werd verdeeld met vier overwinningen, vier gelijke spelen en vier nederlagen. Allen het doelsaldo was negatief met 20 gemaakte doelpunten en we kregen er 28 tegen.

Rohda’76 1 speelde de topper tegen Streefkerk. Na een boeiend gevecht waar Streefkerk eerst de leiding nam werd het uiteindelijk in de laatste minuut 1-1 door een prachtige kopbal van Rick Kattenberg.

De zorgen voor Rohda’76 2 zijn behoorlijk groot na de 1-0 nederlaag tegen ARC 5. Ze staan laatste met vier punten achter op Koudekerk 2. As zaterdag is Koudekerk de tegenstander , dus de mannen weten wat er moet gebeuren. Rohda’76 6 verloor met 4-0 van ARC 20, het zesde heeft nog geen wedstrijd gewonnen, dat moet dan maar op 7 maart gebeuren in de wedstrijd tegen Siveo 5 die één puntje meer heeft dan de mannen van het zesde

Rohda’76 C1 speelde met 1-1 gelijk tegen VEP C1. Rohda’76 D2 pakte drie hele mooie punten met de 2-1 overwinning op Sportlust D4. Rohda’76 F1 won de kraker tegen Zevenhoven F1 en heeft nu de eerste plaats overgenomen van Zevenhoven.

Werd verleden week de eerste wedstrijd verloren door de F6, deze week pakte ze de eerste overwinning. Met 4-0 werd er gewonnen van Alphense Boys F11.
Om de foto’s van deze zaterdag te bekijken Klik hier >>>

Zat 21 feb 15


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie