0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 7 februari : De cijfers en foto’s
zat 7 feb 15

Zaterdag 7 februari : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 8 februari 2015 | Nieuws

Het zachte winterweer van afgelopen week zorgde er voor dat er 21 wedstrijden werden afgelast. Twaalf wedstrijden gingen wel door en daar werden er zeven van gewonnen, drie keer was er een nederlaag en twee keer werd er verloren. We maakte 24 doelpunten en we kregen er 18 tegen.

Rohda’76 MB1 startte de nieuwe competitie uitstekend met een klinkende 6-0 overwinning op Zevenhoven MB1. Rohda’76 MC1 speelde zijn eerste wedstrijd in de 1e klasse, helaas bleek Haastrecht MC1 te sterk. Met 3-0 werd er verloren.

Rohda’76 C1 won met 3-1 van Floreant C1, daar deze overwinning is het team van coach Esli Westmaas geklommen naar de derde plaats met één punt achter de nummer 1. Koploper Rohda’76 C4 won de derby tegen ESTO C3 met 3-0

Rohda’76 4 won met 2-1 van BVCB 6, door deze overwinning staan de oudjes keurig op de tweede plaats. Rohda’76 7 die eigenlijk voor de dubbel gingen, kunnen zich na het gelijke spel tegen Sportlust 15 beter de focus kunnen leggen op de beker. As zaterdag komen zij uit in de 4e ronde tegen Rijnsburgse Boys 16. Deze kraker wordt gespeeld op ons mooie complex en wel om 16.15 uur

zat 7 feb 15

 

Om de foto’s van deze zaterdag te bekijken Klik hier >>>


Activiteiten

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

 • Mar 29

  Goede vrijdag

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie