0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Cabauw F4M – Rohda’76 F4G
Cabauw ballen vissen2 1024x768

Cabauw F4M – Rohda’76 F4G

Door Beheerder | 22 maart 2015 | Nieuws

Op de eerste lentedag, die bij nader inzien toch wel erg winderig en fris blijkt te zijn, is de F4G aan de beurt om het echte platte land te ontdekken. Een mooie tocht voert ons naar Cabauw. Een voetbalcomplex wat aardig op de wind ligt. Omgeven door sloten, aan alle kanten. Niet te missen dus dat er bij het inspelen al naar verschillende ballen gevist moest worden. Het hoort niet echt bij het spelletje waar we voor komen, maar het geeft wel een extra dimensie, zo’n ballenvisavontuur.

Amper daarvan bekomen, klinkt het startsignaal. Het team is vandaag versterkt met Elise en met Nabil, om ondanks een paar Efteling gangers  toch op volle kracht tegenstand te kunnen bieden. Die Postcodeloterij winst is aardig funest voor het voetbalprogramma trouwens. Elke week mist er wel een keer een speler, die dan afgereisd is naar Kaatsheuvel…. Neemt niet weg dat alle voetballers er hartstikke zin in hebben vandaag. Vol enthousiasme rent iedereen achter de bal aan. Maar dat doen ook de meiden van Cabauw. Die bijna allemaal Guusje heten. Al die Guusjes zorgen helaas wel voor een 2-0 achterstand voor Rohda bij de rust. Na rust proberen ze nog wel wat, maar het engeltje op de lat van keeper Nash helpt ons mee, tot grote lol van vooral Nash zelf. Aan de andere kant heeft de keeper echter minder geluk. Een inzet van Elise wordt door Guusje in eerste instantie wel gestopt, maar direct daarna maakt ze een koprol achterover de goal in. Met bal. Doelpunt voor Rohda, en de eer is weer gered. 2-1. De scheids vindt dat een mooie uitslag, en snel na dat doelpunt blaast hij af. Geen punten mee vanuit Cabauw, maar het was wel een mooie ochtend!

Ballen vissen bij Cabauw
Cabauw ballen vissen2 1024x768


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie