E5 28 mrt 15

Diverse verslagen Rohda’76 E5

Door Beheerder | 29 maart 2015 | Nieuws

De verslaggever van de E5 maakt alleen na winst een verslag, vandaar dat het even duurde šŸ™‚

We staan op dit moment 3e in de competitie maar of dit zo kan blijvenā€¦ā€¦ā€¦. wij hebben al 13 wedstrijden gespeelt terwijl er ook een aantal team zijn die vandaag hun 10e wedstrijd spelen.

Wat hebben we vandaag ons weer verbaasd over de E5. Iedereen was keurig op tijd en doordat de wedstrijd later begon heeft de E5 al goed kunnen opwarmen.
De eerste tien minuten tegen Be Fair E5 werd er goed gespeeld en ontstonden er mooie kansen. Maar op een onverklaarbare manier leek het dat de puf eruit was.

Toch kwamen we 0-1 voor te staan door een mooi doelpunt van Eric, dit duurde niet lang en met 1-1 gingen we de rust in. Qua techniek en samenspelen kon de E5 veel beter en

zouden ze van de tegenstander moeten kunnen winnen. Na de rust zagen we wat we de afgelopen wedstrijden ook tijdens de 2e helft hebben gezien; inzet, ervoor gaan, op de bal af en Recht Op Het Doel Af!
Met nog twee doelpunten van Eric en een mooie van Daan, wonnen we met 1-4!!

Zaterdag 21 maart hebben we thuis 1-1 tegen Alphia E4 gespeeld. We hadden heel veel kansen maar het lukte niet om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen.
Ook hier heeft de E5 een hele mooie tweede helft gespeeld.
Jammer genoeg heeft Koen afscheid van de E5 moeten nemen. We wensen Koen sterkte met het herstel van zā€™n voet en hopen dat Koen in de toekomst het voetballen weer kan oppakken!

Zaterdag 14 maart hebben we thuis 3-4 tegen RVCā€™33 gespeeld. Wat was het spannend. De eerste helft speelde RVC Rohda van de mat maar de E5 kwam de tweede helft terug.
Wat hadden we op een verlening van 3 minuten gehoopt om voor gelijkspel te kunnen gaan, maar helaasā€¦.. jammer genoeg hebben we de 1e helft teveel laten liggen. Zou het komen doordat we in rode tenues moesten spelen?

Zaterdag 7 maart heeft ASW E4 ons met 6-0 van de mat gespeeld.