0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » DONK MC1 – Rohda’76 MC1
roze voetbalschoen

DONK MC1 – Rohda’76 MC1

Door Beheerder | 16 maart 2015 | Nieuws

Met de uitslag nog vers in het geheugen van de thuis wedstrijd, gingen we nu naar Donk in Gouda. Het was behoorlijk koud. Dus we moesten goed blijven bewegen, voor aanvang hadden we eerst 1 minuut stilte gevraagd vanwege het overlijden van (Ome) Dirk De Jong.

Daarna moesten we toch echt aan de bak, we hadden de 1e helft wind mee dit gaf wel een voordeel. We speelden goed konden elkaar goed vinden wat tot het 1e doelpunt leiden van Lisanne op aangeven van Maria en opgezet door Suzanne (Suus) prima gespeeld. Het 2e doelpunt kwam van Jasmijn, en in de 1e helft wederom op 0-3 voorsprong door Maria gescoord en een assist van Lisa, heel goed overgespeeld. De 2e helft wind tegen maar we bleven goed spelen en knokken en konden we toch nog een doelpunt maken, een mooi actie van Lisanne en gaf de bal daarna diep op Naomi die al onderweg was en hem fraai afronde in de goal, hier werd ook weer goed naar elkaar gekeken en de bal het werk laten doen, prima meiden goed gedaan en goed blijven voetballen en de bal rond laten gaan nu konden met een heel goed gevoel de wedstrijd afsluiten en de eindstand 0 – 4 opschrijven prima hoor!!

Arthur Holthuijsen

roze voetbalschoen


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie