0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 6 – TAVV 8
coach

Rohda’76 6 – TAVV 8

Door Beheerder | 23 maart 2015 | Nieuws

Op een grijze semi-zonnige zaterdagmiddag begon op veld 3 de wedstrijd Rohda 6 tegen Tavv 8. Eerder in het seizoen werd TAVV (#3) in Ter Aar al op 3-3 gehouden dankzij een hattrick van Matthijs. Dat, en twee overwinningen op Siveo 5 zorgde ervoor dat Rohda 6 met een bijzondere partij zelfvertrouwen op het kunstgras stond.

De avond daarvoor had speler/coach Menno al zijn opstelling rondgemaild. Mike op doel; Peter, Mark, Johan, Menno achterin; Jos, Matthijs, Sjoerd midden en Fred, Niels en Freek voorin. Vrolijke wissels: Jos, Scott, Rens en Jelmer. Als vlagger begon jonge papa Richard, die vanuit de luiers zijn weg naar Rohda weer had gevonden. Steun en toeverlaat Tim was mentaal aanwezig, ook al is dat juist zijn zwakke plek.

TAVV begon sterk, maar was niet opgewassen tegen de slijmscherpe counter van Rohda 6. Fred ft. afro is in grote vorm en scoorde voor de derde keer op rij. Matthijs kreeg ook nog een open kans, maar anders dan in de uitwedstrijd geen goal voor deze vedette. Mike was attent als altijd bij de kansjes van TAVV.

Een diepe bal van TAVV + prima afronding zorgde kort voor rust toch nog voor de 1-1. Met een kop thee hoog in de keel en een paar wissels kwamen we de tweede helft redelijk probeemloos door. Op de linksbuiten was Scott professioneel handenbinder en Laatste Mark rosde alles weg wat voor zijn voeten kwam.

Na 90 minuten klapte het publiek de handjes stuk voor Rohda 6 en mag speler/coach Menno zich nog altijd ongeslagen noemen sinds zijn promotie. Even trainen op hoge ballen deze week en dan op naar de lange latten van WDS 5.

Fun Facts:

 • Jelmer biechtte op wakker te hebben gelegen na balverlies tegen Siveo 5.
 • Richard slaapt dankzij zijn zoontje ook slecht, maar daar was weinig van te merken tegen TAVV. Met bebloede knieën en een grote grijns stapte hij van het veld af.
 • Er waren maar liefst drie spelersvrouwen aanwezig deze week (die van Fred, Johan en Peter).
 • Tegen WDS wordt het volle bak: Niels nodigt zijn hele familie uit.

Peter Haaksman
coach

ÂÂ


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Activiteit

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie