0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 – Nieuwkoop D2
voetballer1

Rohda’76 D1 – Nieuwkoop D2

Door Beheerder | 9 maart 2015 | Nieuws

Vanmorgen om kwart over negen druppelden de mannen weer binnen bij Rohda om de 2e seizoenshelft te starten met de wedstrijd tegen Nieuwkoop D2, eerder dit seizoen was dit in een 0-0 geëindigd, We waren wel compleet maar er waren zo hier en daar wel wat pijntjes en dus wisten we niet echt wat we van de deze pot moesten verwachten temeer daar Nieuwkoop ook met een voor ons onherkenbaar elftal het veld betrad, Nadat we op scherp waren gezet door Ard begonnen we redelijk maar al gauw bleek dat Nieuwkoop het betere veldspel had maar dit leidde niet tot echte kansen. Aan onze kant wel toen Lucas alleen voor de keeper opdook maar helaas het doel miste. Nadat Lucas een corner versierde waaruit Moos de 1-0 fantastisch binnenkopte gingen we beter spelen en uit een door Florus versierde corner kon Gertjan de 2-0 binnentikken. De tweede helft stonden we zeker in het begin meer onder druk maar echt gevaarlijk werd het nooit voor het doel van Scott. Na wat wissels kregen we zelfs kansen op meer maar het lukte ons niet de 3-0 te scoren. Kortom een goede pot neergelegd vandaag, zeker gezien de fysieke toestand van een aantal spelers. Gauw weer beter worden en herstellen want we spelen 3 wedstrijden de komende 8 dagen.
voetballer1


Activiteiten

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie